Winnaar dj Battle

Terug naar blog

Vijf dj’s hebben het beste van zichzelf gegeven en gestreden om vaker te draaien bij Striktly Social.

Wie komt er terug?

Kwalificaties

De eisen waren niet zuinig, na de aanmelding was er een eerste screening. Degene die daar doorheen kwamen kregen de opdracht om zich tijdens het draaien minimaal te houden aan:

  • 50/50 salsa en bachata verhouding door 3 salsa en 3 bachata om en om te draaien;
  • variatie binnen de stijlen en durven vernieuwen;
  • Het publiek van begin tot het eind laten genieten.

We hebben alle vijf de dinsdagen bijgehouden wat de directe reacties zijn, gekeken naar de indirecte reacties, we hebben de ontvangen reacties gelezen en opgeslagen… En je zou denken dat de keuze makkelijker maakt… (Lees in de vorige post waar we precies allemaal op hebben gelet.)

De deelnemers

Dj Roggy viel op door zijn unieke en heerlijk dansbare salsa nummers. Dj Virgil El Gigante zijn sterke punt was de variatie van allerlei sub stijlen. Dj Kelly kreeg complimenten over haar goede verhouding tussen lekker dansbare salsa en bachata. Dj El Pequeno loco hielt het tempo er lekker in. En als last en zeker niet least; dj Jimmy, heeft afgelopen dinsdag de dansvloer van begin tot eind vol gehouden.

Opvallend is dat alle dj’s de dansers een muzikale verrijking hebben verzorgd en als organisatie kunnen we bevestigen dat alle dj’s bovenstaande hoofdlijnen perfect hebben uitgevoerd.

Ok, we zullen niet langer kletsen, wie is nu de winnaar?

De meeste positieve reacties zijn voor…

Dj Virgil El Gigante!

Nauw opgevolgd door Dj Kelly.

Wat ons betreft zijn alle dj’s weer welkom. Voor nu nodigen dj Virgil weer uit en draait hij voor jullie op de eerstvolgende social: dinsdag 5 december! Als dat geen leuk Sinterklaas cadeautje is ?

Categorieën

  • Achtergrondinformatie
  • Algemeen
  • Geen categorie
  • Nieuws