Verandering op dinsdag Stadhuisplein

Mama Juana in Coconuts en Striktly naar Cornelis
Terug naar blog

Dinsdag op het Stadhuisplein veranderd. Er komt een nieuw concept in Coconuts; Mama Juana. En Striktly verhuist naar Cornelis Rotterdam.

Al jaren kun je kizomba, salsa en bachata dansen op de dinsdag op het Stadhuisplein. Nu komt er vanaf 5 november een belangrijke verandering.

De aanleiding hiervan zijn diverse kleine dingen: de behoefte aan meer dansruimte voor Striktly, de terrasdeuren die dicht moeten om 23.00u, een toenemend aantal bezoekers en de wens voor meer authentieke bachata. Dit kwam bij elkaar en brengt het dansen op de dinsdag naar een hoger level!

Mama Juana

Nieuw! Een autentiek bachata concept in Coconuts. Vernoemd naar het eeuwenoude drankje van de Dominicaanse Republiek: Mama Juana. Op deze avond kun je wegdromen naar de Domincaanse Rubliek met 80% bachata en 20% merengue.

Striktly

De social van Striktly verhuist één zaak opzij. Naar een stijlvolle locatie met grotere dansvloer; Cornelis Rotterdam. Check hier de foto’s van de try-out editie voor een sfeerimpressie.

Caps zijn hier niet toegestaan en is het verplicht om jassen en tassen in de garderobe op te bergen. Het concept blijft hetzelfde: 50/50 salsa & bachata door dj’s Di Marc’o, Kelly GR en Virgil El Gigante.

Afterworkz

Onveranderd kun je blijven genieten van Urban Kizomba in café ’t Fust. Check hier de pagina van Afterworkz voor alle events en speciale edities.

Kick-off

Wij hebben ontzettend veel zin in deze nieuwe opstelling. Om goed te beginnen is er een Mama Juana proeverij en workshop in Coconuts op dinsdag 5 november om 20.00u. Klik hier voor het event.

Tot dinsdag 💝

Categorieën

  • Achtergrondinformatie
  • Algemeen
  • Geen categorie
  • Nieuws