Van een rugzak naar een heuptas!

Een handige manier om je waardevolle spullen achter te laten
Terug naar blog

Ga jij ook weleens naar een salsa-avond of een feestje en weet je niet waar jij je waardevolle spullen moet laten? Geen zorgen, jij bent niet de enige met dit probleem. Als stagiaire kon ik al meerdere mensen helpen, ik vertel er ook graag meer over aan jou.

Een herkenbaar probleem

Het begon allemaal op een mooie zomerse dinsdagavond op het Stadhuisplein, tijdens één van de zomeredities.

Ik genoot van het plezier van de dansers. Maar dat was niet altijd het geval, hier en daar zag ik wat zoekende gezichten en ongemakkelijke dansjes. Zij worstelden met het feit dat zij hun handen niet vrij konden maken tijdens het dansen.

Dat niet alleen! Waar laat jij je portemonnee, telefoon en huissleutels als je gaat dansen? Wil je ze het liefst dicht bij je houden of ga je naar de garderobe toe? Dat zijn wel dingen die in je opkomen. Twee bezoekers hadden die avond een -prachtige- gloednieuwe jurk aan.  Zonder zakken, ze konden nergens hun nummertje kwijt. In hun bh vonden ze het niet lekker zitten en de rugzak moesten ze dan ook de hele tijd dragen. Dus vroegen zij zich af welke tas ze het beste konden gebruiken op een salsafeest.

Dit kan dus beter!

Op dat moment liep ik naar hen toe om het advies te geven. Ik vertelde: vanuit Striktly verkopen we hippe heuptassen. Het is een salsa heuptas met een riempje, die je om je middel kan vastmaken.

Erg handig om je waardevolle spullen in te kunnen doen. Ook zijn de spullen altijd dichtbij je en kun je er zelf op letten. Het allerbelangrijkste is dat je met vrije handen kan dansen. Ze zijn er in verschillende kleuren en maten, dus voor iedere outfit een match! Sommige maken we zelf, andere kopen we in. Het belangrijkste is dat het lekker zit, danst en je outfit mooi af maakt.

Er is meer!

Ben jij na het lezen van mijn blog nieuwsgierig naar de heuptas of wil je weten welke producten wij nog meer te bieden hebben? Klik hier om het te bekijken.

Hopelijk heb ik je hiermee voldoende geïnspireerd!

Door: Christine Hoogenboom, stagiaire  Marketing en Communicatie

 

Categorieën

  • Achtergrondinformatie
  • Algemeen
  • Geen categorie
  • Nieuws