Vacature alert!

Striktly is op zoek naar positive vibes: niet alleen op de dansvloer maar ook op de werkvloer!
Terug naar blog

Vacature: Storyteller & community builder

Part time – per direct – Rotterdam

Vacature Storyteller & community builder

“Jouw verhaal spreekt boekdelen. Met beeld, met tekst, met nieuwe middelen zolang het jouw verhaal goed overbrengt.”

 

“Jij bent de paparazzi die ieder sappig detail weet te vinden, weet vast te leggen, dat vervolgens iedereen wilt weten. Je bent de journalist die vragen stelt en kritisch is. De Picasso die het verhaal weet te gieten in verschillende kunstvormen…”

Oké dit is misschien iets té figuurlijk maar als je het niet te letterlijk hebt genomen en er een beeld bij kan vormen, lees dan verder.

Je werkt bij ons in een klein, positief ingesteld en ondernemend team. Jouw rol daarin creëer je zelfstandig. Van het zoeken van de verhalen, vastleggen, vormgeven, plaatsen in diverse kanalen tot het beantwoorden van de reacties erop. Dit vergt een set aan creatieve vaardigheden, people skills, project management, en praktische vaardigheden. Je kan werken met WordPress, Facebook Business, Instagram, Google advertenties, Mailchimp en je bent handig in het eigen maken van  nieuwe tools.

Dit doe je voor diverse projecten in het portfolio van Movemento.

Movemento staat voor het in beweging- en bij elkaar brengen van mensen. Een bekende hierin is het evenement Striktly Salsa & Bachata, op diverse locaties. verder reiken de projecten van project LIAP tot de Operadagen, dansscholen, Mama Juana en het opbouwen van een gehele community. Allemaal op een eigen manier gelinkt aan het verbinden en laten stralen van mensen en plekken.

Wie wij zoeken:

Wij zijn opzoek naar een parttimer die de intentie heeft om te bouwen. Met een ondernemende en positieve mindset. Als jij op je plek bent, krijg je energie en neem je initiatieven. Jouw werk moet een verschil kunnen maken en het resultaat daarvan wil je graag zelf ervaren. Daarnaast hou je van afwisseling, ben je nieuwsgierig en oplossingsgericht. Je hebt aantoonbare (werk)ervaring op het gebied zoals in deze tekst beschreven. Twee tot drie dagen per week bouw je mee aan de projecten van Movemento. Als je op lange termijn fulltime wilt werken is dat mogelijk, maar geen must.

Wat wij bieden:

Een inspirerende en positieve werkplek in een jong maar sterk groeiende organisatie. Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, extra vrije dagen en dansles 😉

Interesse?

Herken jij jezelf in deze vacature storyteller & community builder? Zijn positiviteit, diversiteit, gelijkwaardigheid en kwaliteit voor jou vanzelfsprekend? Wil je jouw skills inzetten voor een jonge organisatie met het ideaal om de wereld mooier te maken door dans?

Stuur dan je cv en motivatie dan naar cammy@striktly.nl!

Inhoudelijke reacties met voorbeelden van eerder werk / portfolio, krijgen voorrang.

Voor vragen of verdere details over deze vacature kun je contact opnemen via 010-307 6749.

Categorieën

  • Achtergrondinformatie
  • Algemeen
  • Geen categorie
  • Nieuws