Vacature: salsa en bachata dj

Terug naar blog

Wil jij als dj onderdeel uitmaken van Striktly, draaien bij knusse socials tot zomerse buiten edities?

Wij hebben een opening in het dj team!

Klik hier om je aan te melden!

dj arvan sens in de maassilo

Striktly is meer dan een evenement, het is gestart als een een veilige en laagdrempelige gelegenheid waar gelijkgestemden elkaar ontmoeten, danstips uitwisselen en natuurlijk lekker kunnen dansen. Tot en met vandaag de dag staat de inbreng van dansers centraal. Hun mening over de uiteindelijke nieuwe dj wordt daarom meegewogen doormiddel van een dj-contest.

Wanneer je je door onderstaand profiel voelt aangetrokken en je aan de vereisten voldoet, kun je meedoen met de dj-contest op dinsdagavonden in maart/april 2023. Via het draaien tijdens deze contest kunnen de huidige dj’s, de organisatie en de bezoekers beslissen wie ons team versterkt.

Waarom een vacature?

Waarom op deze manier, met een vacature en dj- contest? Als dj krijg je toch gewoon een boeking binnen?

Omdat een dj in het team van Striktly voor lange termijn deel uit van het concept zelf. Misschien ben je gespecialiseerd in het een en ander, maar voor Striktly pas je je aan het concept aan van drie salsa en drie bachata, met een moderne twist.

Als dj in ons team, kies je er bewust voor om mee te bouwen. Want je staat open voor feedback uit het publiek en van collega’s. Er vinden bijeenkomsten plaats en je helpt elkaar de sfeer te bewaken. Samen blijven we scherp op wat er speelt en bewegen we mee zodat de bezoekers geïnspireerd blijven.

dj draaitafels

Wie wij zoeken

Wij zijn opzoek naar een ervaren dj man/vrouw met een kwalitatieve muziekcollectie. Je voelt goed aan waar de dansers zin in hebben en je muziek collectie is rijk gevuld met Bachata Dominican, -modern, -sensual en de diverse substijlen Salsa. Daarnaast hou je van afwisseling, kan je jezelf goed aanpassen aan andere DJ-booths, je bent oplossingsgericht en up-to-date in de Latin music wereld & salsa scene. Vanzelfsprekend kom je je afspraken na.

Daarnaast zoeken we een sfeermaker met een positieve mindset. Je krijgt duidelijk energie van draaien en je brengt deze goede vibe over op de dansvloer.

Je hebt aantoonbare (werk)ervaring op het gebied zoals in deze tekst beschreven. Een tot twee avonden in de maand ben je beschikbaar om te draaien op dinsdag of woensdag tussen 19:00u en 01:00.

Vereisten

Je kunt factureren, je hebt jouw muziek officieel gekocht en je woont in de omgeving van Rotterdam / Den Haag.

Reageren

Klik hier om je aan te melden!

 

Dj virgil el gigante bij Striktly

 

Categorieën

  • Achtergrondinformatie
  • Algemeen
  • Geen categorie
  • Nieuws