Persbericht

Striktly viert groots 2 jarig bestaan!
Terug naar blog

Striktly viert 2 jarig bestaan groots in de Maassilo

Striktly salsa & bachata bestaat op 29 september 2 jaar. Van deze gelegenheid wordt gebruik gemaakt om alle opgedane kennis en ervaring in te zetten om er een vernieuwend feest van te maken.

Toegankelijk voor 1.000 tot 1.500 salsa- en bachata dansers en mensen die genieten van deze sfeer.

Het evenement onderscheidt zich door 50% salsa en 50% bachata te draaien in één grote zaal. Deze verhouding heeft zich bewezen als een succesvolle formule. Dat wordt bij de 29e doorontwikkeld door vier bekende dj’s die elk in hun eigen stijl en kracht, continue afwisselend met elkaar draaien.

Ondertussen wordt er op een hoog podium een gevarieerd entertainment programma aangeboden. Niet op de gebruikelijke manier een showblok om middernacht, maar een doorlopend programma zonder dat de dansers hoeven te stoppen met dansen. De spotlights geven aan waar en wanneer er iets gebeurt en op een groot scherm wordt het door de cameraman nog extra weergegeven. Op deze manier heeft iedere aanwezige goed zicht op de diverse acts en kan er voor worden gekozen om te kijken of om door te dansen.

Dat is nog niet alles…

Tegelijkertijd vinden er de gehele avond doorlopend workshops plaats. Met name bedoeld voor beginnende dansers die het eens willen proberen, nog extra willen opwarmen en/of de skills willen verbeteren.

De locatie is een oude graansilo die is omgebouwd tot evenementenlocatie. Deze combinatie creëert een unieke sfeer welke wordt versterkt door bijzondere verlichting en de opgestelde historische machines in de kelder. De effen betonnen vloer is van tevoren getest door dansers. Het is door hen goedgekeurd om goed op te draaien en vloeiend te bewegen. Diverse podia zorgen voor dynamiek en voldoende dansruimte. De professionele geluids- en lichttechnieken die worden ingezet maken het geheel helemaal af.

Even uitrusten en/of genieten van de sfeer kan op hoogte, met een drankje en goed uitzicht op de dansvloer.

Zie de Facebookpagina voor het laatste nieuws of koop hier direct je ticket!

Striktly 29 september 2 jaar

Categorieën

  • Achtergrondinformatie
  • Algemeen
  • Geen categorie
  • Nieuws