Buiten salsa & bachata dansen in Scheveningen

Striktly Summer op de boulevard!
Terug naar blog

We gaan naar Scheveningen! Zie je het al voor je? Heerlijk buiten dansen met de ondergaande zon, zakkend in het water van de zee.

striktly salsa en bachata

Spannend vergunningsproces

Crazy Pianos heeft ons uitgenodigd om te komen dansen op de Boulevard, na enkele goede gesprekken hebben ze ingestemd met de bijhorende kosten en zijn ze een belangrijke sponsor van dit evenement.

Maar toen waren we er nog niet. Er volgende een spannend vergunningstraject van drie maanden. Deze locatie is al zonder evenement drukbezocht bij mooi weer, hoe houden we plek vrij voor bijvoorbeeld de ambulance en hoe voorkomen we overlast en opstoppingen? Het vetrouwen is nu ook door de gemeente Den Haag gegeven:

We gaan vijf keer buiten dansen in Scheveningen!

Onder voorwaarden

Omdat het een nieuw evenement is op een druk bezochte locatie, zijn de overige vier edities onder voorbehoud van enkele voorwaarden. De impact op de omgeving qua doorstroom en overlast wordt goed in de gaten gehouden, jij kan hieraan bijdragen door:

  1. Geen losse spullen op de grond te leggen: breng jassen en tassen naar de bewaakte garderobe in Crazy Pianos
  2. Voor de dranghekken te blijven. Achter het dranghek moeten passanten door kunnen lopen en/of een ambulance kunnen rijden

Woensdag 3 mei 2023

Woensdag 3 mei, start de eerste van de vijf edities. Met een workshop om 19:00u, daarna vrijdansen tot 23:00u en omdat het moeilijk is om te stoppen: direct erna nog een afterparty in Crazy Pianos!

Volg het Facebook event voor de laatste details.

crazy pianos

Sponsor

Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door Crazy Pianos.

 

 

 

 

 

Categorieën

  • Achtergrondinformatie
  • Algemeen
  • Geen categorie
  • Nieuws