Solo debuut

dj Arvan Sens
Terug naar blog

Dj Arvan Sens, dat is de artiestennaam van Arjan Jansen. Hoewel Arjan zich al jaren met audio bezig houdt en ware passie heeft voor de Latin scene, is hij recentelijk pas begonnen met draaien.

Op 26 april 2016 maakt hij tijdens Koningsnacht zijn solo debuut als salsa en bachata DJ voor Striktly in Rotterdam bij Striktly Evolution Kingsnight.

Waarom kiest Striktly voor een totaal nieuwe, nog onbekende dj? Collega’s verklaarde het voor gekke werk, het is een risico. Een risico dat het totaal waard is omdat je samen in hetzelfde gelooft. Dat weegt in dit geval zwaarder dan ervaring of een grote aanhang.

Nieuwe stijl

Wat is dat dan? Striktly is een jong feest, bestaat pas sinds september 2015 en draait vanaf de start ook de nieuwste muziek: bachata sensual. Dit ging bijna onbewust en inmiddels wordt dit bewust erin gehouden. De behoefte van dansers aan deze nieuwe bachatastijl neemt toe en daar komen Striktly en dj Arvan Sens uit op hetzelfde punt.

Waarom gestart met DJ’en?

Dj Arvan Sens heeft de knoop doorgehakt om te starten met draaien toen hij merkte dat de bachata sensual muziek achterbleef op diverse feesten op de dansvloer. Hij is een fanatieke danser en hij is gevallen voor deze stijl. Ondanks dat deze stijl voor sommige nog vrij nieuw is, neemt in Nederland de populariteit toe. Dj Arvan Sens heeft de passie, de drive, het begrip en de juiste middelen om deze stijl uit te dragen. Op de dansvloer te brengen.

Als audio- en videotechnicus krijgt hij energie van creatieve projecten die met beeld en geluid te maken hebben, daarom sluit hij een toekomst in de richting van producer niet uit.

Zijn passie voor salsa doet daar overigens niet voor onder, echter zijn er veel goede salsa dj’s zijn in de scene. Dus als het alleen daaraan zou liggen, had hij nu niet te drang gehad om te starten met draaien. Het is zijn passie voor bachata sensual wat het verschil heeft gemaakt en zijn plezier in salsa maakt dat compleet.

Wie weet komt dj Arvan Sens zelf dan ook nog eens achter de dj booth vandaan voor een dansje!

 

— update september 2017 —

Inmiddels is dj Arvan Sens de vaste dj bij Striktly Summer en wordt hij geboekt voor diverse andere feesten! Daarnaast heeft hij inmiddels een track én clip geproduceerd, zie hieronder!

 

Tags

  • bachata sensual
  • dj

Categorieën

  • Achtergrondinformatie
  • Algemeen
  • Geen categorie
  • Nieuws