Salsa dansen voor Roparun!

Terug naar blog

Salsa dansen voor Laura en Dian zou er eigenlijk in de titel moeten staan.

Deze twee salsa-dansende-meiden lopen op 19 mei met het team Ondernemers Barendrecht een hardloopestafette. Ze lopen per persoon in totaal 65 kilometer. Met zeer weinig slaap. Finishen doen ze met deze teamprestatie op 21 mei in Rotterdam.

Aankomende vrijdag bij MAXIMO hopen ze hiervoor een mooi donatiebedrag te verzamelen.

Deze meiden zetten zich daarmee niet alleen buitengewoon fysiek in tijdens de estafette. Ze besteden al vanaf september 2017 veel tijd aan het ophalen van een mooi donatiebedrag. MAXIMO helpt een handje door (na kosten) de entree aan hen af te staan. Dus het enige wat jij nog hoeft te doen, is lekker komen salsa dansen aanstaande vrijdag!

Waar gaat het geld naar toe?

De Roparun wil: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak een dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Laura en Dian vinden het allebei belangrijk dat deze dagen betekenisvol kunnen worden ingericht. Bijvoorbeeld door familieweekenden, twee persoonsbedden voor een hospice en speciaal speelgoed voor kinderen op de IC. De totale opbrengst van de Roparun wordt daaraan besteed.

Waarom via de salsa community?

Dian vertelde tijdens de salsadanslessen aan Laura over de Roparun. Laura was meteen ontzettend enthousiast en besloot zich bij het team aan te sluiten in de rol van fietser en kaartlezer.

“Omdat we elkaar via salsa kennen, leek het ons leuk om al dansend geld in te zamelen. Daarnaast ervaren wij de salsa community als een betrokken en enthousiaste groep mensen. Het leek ons mooi om deze community met onze passie te combineren door gezamelijk een steentje bij te dragen. Het mooie aan de Roparun vind ik dat het erom gaat dat je jezelf een jaar lang inzet voor een doel. Dit maakt het mogelijk om een grote bijdrage te leveren.” Aldus Dian.

Inmiddels, mede door de mooie workshops op 18 maart, hebben zij al een hoog bedrag opgehaald.

“Andere acties die we hebben gedaan zijn; apenkooien, sportmarathon, kerstconcert, kersmarkt, twee feesten in een kroeg, badeendenrace, wijnproeverij, schoonmaakactie, rommelmarkt, kruidcake-actie, kledingmarkt, opbrengst embalagebox AH, huiskamerconcert en natuurlijk de dansworkshops.”

Jouw positieve energie en dansjes zijn voldoende om hen te steunen. Een extra donatie is vrijblijvend en wordt zeer gewaardeerd. Speciale collectebussen staat hiervoor klaar.

Wil jij graag aanwezig zijn maar dans je (nog geen) salsa? Om 22.00u start een beginners workshop!

Tot vrijdag.

Alle info over het event, klik hier.

 

Categorieën

  • Achtergrondinformatie
  • Algemeen
  • Geen categorie
  • Nieuws