MAXIMO stopt

Terug naar blog

Het salsa, bachata en kizomba concept MAXIMO dancing op de vrijdagavond in Rotterdam stopt.

De social waar elke week één van de dansstijlen zorgde voor een aanvulling op de latin agenda kost helaas meer dan het oplevert.

De avonden waren gezellig en de opkomst nam toe. Deze uitkomst voelt daarom dubbel voor ons als organisatie. Volgens enkele bezoekers één van de fijnste avonden. Zelf kregen wij er ook veel plezier en energie van.

Toch is het nodig. Al vanaf het begin waren de doelstellingen hoog vanwege de ligging van de locatie. Als restaurant midden in de stad op een drukke vrijdagavond zijn de overgang van de avond en de kosten een grotere uitdaging. De cijfers van afgelopen jaar gaven de doorslag om in te zien dat zelfs met een volle dansvloer het onverstandig is om door te gaan.

Maar met twee a drie nieuwe maandelijkse feesten van andere organisaties op de latin agenda, hopen we dat onze doelstelling via hen voortbestaat: maximaal kunnen dansen in Rotterdam. Wij staan los van deze feesten maar zoals je van ons gewend bent informeren we je graag. Zie hieronder. We hopen dat één van deze feesten past bij wat je zoekt en we zien elkaar vast en zeker nog op de dinsdagen bij Striktly social.

Geslaagde periode

Ik (Cammy) en Britt kijken terug op een zeer geslaagde periode, waarbij wij in het bijzonder de horeca eigenaar en het personeel van Amigo willen bedanken voor het vertrouwen, de flexibiliteit en inzet.

De sfeer was onlosmakelijk verbonden met de geweldige gevarieerde muziek van onze vaste dj’s Latin Mania (bachata) Ellen (kizomba) Chuck (salsa) en Di Marc’o (Mix).

En we willen jou als danser bedanken voor jouw aanwezigheid en positieve vibes!

Heb je nog vragen? Of kunnen we je helpen het maximale plezier uit je dans hobby te halen? We zijn bereikbaar via: info@striktly.nl of via de messenger Facebook of Instagram

maximo dancing team

maximo dancing team

Nieuwe maandelijkse feesten op vrijdag in Rotterdam:

Kizomba: Kizomba Lounge 
Bachata: Bachata Y Mas en Bachata aan de Haven

En natuurlijk ook de reeds bestaande dansavonden op vrijdagavond:

Bachata: Latin’ish
Salsa: Salsa aan de Haven

Check de pagina’s voor de laatste info. Wij informeren slechts wat er op dit moment speelt en zijn verder niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze events. 

Categorieën

  • Achtergrondinformatie
  • Algemeen
  • Geen categorie
  • Nieuws