Wat is het Blue Carpet Gala?

Is het wat voor jou?
Terug naar blog

Heb je al gehoord van het “Blue Carpet Gala”? Dat is toch een geheimzinnige avond voor studenten van Bachata Passion, waar van alles schijnt te gebeuren?

Maar wat is dat dan, alles? En is het echt alleen voor de studenten?

Altijd nieuwsgierig zocht ik het graag voor jullie uit. Om te beginnen, het is ook voor jou bedoelt, dus lees verder en beslis zelf of het je aanspreekt.

Na een uitgebreid gesprek met Steffie, Organisator, kreeg ik het gevoel van een zorgeloze avond uit. Of dat nu als muziek in de oren klinkt omdat ik aan toe ben aan vakantie of omdat het komt door haar antwoorden..“Daar zorgen wij voor” “Wij begeleiden je door de avond” “Je hoeft nergens op te letten” “Alles is inbegrepen, je hoeft zelfs geen portemonnee mee te nemen”.

Een groot verschil met de bestaande feesten is een zorgeloze chique avond uit. “Waarbij je in de watten wordt gelegd en wordt behandeld als een gast op een mooie bruiloft” volgens enkele bezoekers van vorig jaar. Alles inclusief betekent dus op zijn plat Hollands: Onbeperkt hapjes, drankjes, gebruik faciliteiten en voeg daaraan toe: je wordt entertaint. Dus naast dansen kun je ook genieten van speciale acts.

Al vanaf het begin van de avond, 22.00 uur, start het programma. Inderdaad blijft het één en ander nog een verrassing waardoor het geheimzinnige gevoel kan ontstaan. Wat we wel weten is dat het prachtige koppel Luis & Andrea op de dansvloer te vinden zal zijn. “Dat heeft al internationale bezoekers getrokken” zegt Steffie “er zijn kaarten verkocht aan bachata liefhebbers uit Duitsland, Engeland en België”

Het is dus zeker niet alleen voor studenten bedoelt, dat is wel duidelijk. Voor wie is het dan precies? “Het belangrijkste is dat je van bachata houdt, een exclusieve chique setting en het warme december gevoel”

Zin gekregen om te gaan? Je bent tot het eind van dit artikel gekomen, dus daarom geven we je graag een speciale kortingscode. Vul “Striktly” in en krijg maarliefst 5,- korting op jouw ticket.

Dit artikel is geschreven naar aanleiding van een interview, indien je nog vragen hebt verwijzen we je graag naar de organisatie van Blue Carpet Gala en/of het evenement op Facebook.
Blue Carpet Gala

Blua Carpet Gala – hapjes

Categorieën

  • Achtergrondinformatie
  • Algemeen
  • Geen categorie
  • Nieuws