Extra's tijdens de Striktly Specials

Terug naar blog

Elke dinsdag kun je je salsa en bachata moves verbeteren, kilometers maken of connecten met de mensen die graag dansen. De wekelijkse Striktly Social is een laagdrempelige avond waarop salsa en bachata dansers bij elkaar komen.

Tijdens de feestdagen in december maken we er graag wat bijzonders van, waardoor we drie dinsdagen “Striktly Specials” organiseren. Lees hier wat voor speciaals er gebeurt.

1. Binnen- en buiten dansen

Speciaal voor deze edities plaatsen we de dj booth in het midden, tussen buiten en binnen. Alle tafels en stoelen onder het overdekte -en verwarmde- terras gaan opzij en tadaa, we hebben er een heerlijk koele dansvloer bij.

2. Gratis workshops

Elke Special start met een workshop van 19.00u tot 20.00u. Elke week een ander thema, andere docenten en een ander niveau. Volg je ze allemaal of wil je kiezen wat het beste bij je past? Lees hier meer over de workshops.

3. Super sfeertje

De kerstlampjes branden, extra heaters staan aan. Buiten is het koud, binnen is het warm. Natuurlijk verlangen we naar de Stiktly Summer edities buiten op het Stadhuisplein maar elk seizoen heeft zo zijn charme. Met een warme chocomelk en je lekkere warme sweater aan is dit de beste plek waar je kunt zijn voor een sfeervol, winters dansje.

Om het helemaal af te maken blijft de toegang op deze locatie, met deze extra’s, helemaal gratis. Een kerst cadeautje van ons voor jullie. Ben je daar blij mee? Maak anderen dan ook blij door ze over deze specials te vertellen! Bijvoorbeeld door de “Share” knop hieronder te gebruiken.

 

 

Categorieën

  • Achtergrondinformatie
  • Algemeen
  • Geen categorie
  • Nieuws