7 redenen

waarom Striktly in de Maassilo uniek is
Terug naar blog

Wat maakt deze avond bijzonder? Waarom zou je van ver komen of je vrienden overhalen? Wat mag je verwachten?

Striktly, de één ken het van de gezellige social op dinsdag en de ander van de heerlijke buiten edities. Hoe ken jij het? Waar je ook bent, binnen, buiten of op een andere locatie, in basis is Striktly altijd: Striktly for dancers, 50/50 verhouding salsa & bachata. Omdat we jarig zijn doen we daar een schepje bovenop. We willen een type evenement realiseren dat past bij ons idee van de ideale avond uit. Wat is dat dan? 7 redenen + een bonus, in willekeurige volgorde:

#1 Non stop dansen

Zelf bepalen wanneer je rust neemt en vooral blijven dansen omdat het kan. Er zijn geen onderbrekingen van de muziek, er wordt niets omgeroepen, er wordt niet gestopt voor shows. Non-stop dansen.

#2 Shows voor iedereen zichtbaar

Shows? Maar hierboven staat dat er niet wordt gestopt voor shows! Dat klopt, de diverse acts gaan vloeiend door de hele avond heen. Bang dat je iets mist? De spotlight trekt je aandacht naar het podium. De prachtige shows kunnen gezien worden door iedereen. Je hoeft niet op de grond te zitten, niet op je tenen te staan, alles wat er op het podium gebeurd is gegarandeerd voor iedereen zichtbaar. Zowel live als via het grote beeldscherm, zoals bij een concert.

#3 Workshops de hele nacht door

Ok, non stop was duidelijk. Waar zijn de workshops dan? Er is een extra workshop area, waar elk uur een workshop van 30 minuten plaats vindt. Hoe fanatiek ben jij, volg je ze alle zes? Of spijker je alleen even bij en dan weer snel de dansvloer op?

#4 Striktly Summer vibes

Tijdens de zomeredities danst iedereen op het grote plein en zitten de terrassen rondom vol met mensen die daarvan genieten. Heb je dit beeld voor je? Mooi, dat is ook de bedoeling voor dit event alleen dan binnen! Er is een terras met uitzicht op de dansvloer en voldoende dansruimte zoals op het Stadhuisplein.

#5 1.000 tot 1.500 dansers in 1 ruimte

Whowh dat is veel! Waarom niet verdeeld over meerdere zalen? Wij geloven erin dat het de sfeer ten goede komt als je iedereen in 1 ruimte hebt, zo ontmoet je makkelijker nieuwe dansers en kun je altijd je vrienden terug vinden. Ook belangrijk, de locatie laat origineel 2.000 mensen toe, wij niet. Vol = vol.

#6 Back on Back

Deze wordt spannend.. Nog nooit eerder is dit in de salsa scene toegepast. Wat houdt het in? De vier dj’s draaien direct achter elkaar. Dus niet allemaal een eigen set van een uur (oid) maar als 1 team, elk in hun eigen kracht. In Striktly’s ritme: 3 salsa, 3 bachata.

Bijvoorbeeld; Dj Latin Master draait drie nummers salsa en daarna neemt gelijk dj Latin Mania de drie bachata over. Daarna drie salsa door dj Lalo en daarna drie bachata door dj Arvan Sens. Snap je? Nee? Geen probleem, ervaar het en laat ons vooral weten hoe je het vond! Wij gaan het zelf ook ervaren en zijn ontzettend trots op deze vier professionele dj’s, die deze nieuwe uitdaging aangaan!

#7 Programmering zoals een festival

Achteraf gezien wordt het een mini-festival. Dit noemen we niet zo, maar de grootte en line-up zijn het stiekem wel. Al vanaf 22.00u start het programma. Naast dat de dj’s zich warm draaien kun je gelijk terecht voor een workshop en is de eerste set van zanger J Sugar direct vanaf 22.30 uur. Dit, en de andere acts, gaan zo de hele nacht door. Tot 4.00 uur. Het is dus meer dan alleen vrijdansen, het programma biedt iets voor iedereen en je kan kiezen waar jij op dat moment zin in hebt.

 

Nog 1 extra reden… last but not least:

#8 Voor gevorderde- én beginnende dansers, zelfs ook familie en vrienden.

Dansers willen dansen. Beginners vinden een groot feest soms nog net iets te spannend. Genieters van deze sfeer hebben vaak geen plek om te kunnen genieten, behalve dan met de rug langs de kant. Op welk niveau je ook danst, op deze avond is er voor iedereen iets te doen. Dat komt door het brede aanbod, van een gedeeltelijk professioneel gelegde dansvloer voor de drie dubbele draai op de podia tot een terras voor de genieters. Over de workshops, zangers, saxofonist, dansshows hebben we het toch al gehad?

Zie hier alle informatie, zoals de line-up, time table voor de workshops, faciliteiten etc. En koop hier je ticket voordeliger in de voorverkoop.
Tot vrijdag 29 september!

 

Categorieën

  • Achtergrondinformatie
  • Algemeen
  • Geen categorie
  • Nieuws