010 All Star Salsa dj's

Samenwerking tijdens Striktly Sunday
Terug naar blog

Samenwerking met 010 All Star Salsa dj’s. Wie zijn ze en wat houdt de samenwerking met Striktly Sunday precies in?

Al sinds 2013 verbindt de passie voor salsa muziek de 010 All Star Salsa dj’s. Sinds 2017 organiseren zij maandelijks “Dizzy Salsa Groove” op een zondag.

Een win-win, dat is het uitgangspunt voor onze samenwerking. Met het behouden van beide feesten op een andere zondag plus het boeken van één van de 010 dj’s bij Striktly Sunday.

Dj Donnie draait 27 oktober bij Striktly Sunday

De kick off van Striktly Sunday was al tijdens het Shine Festival afgelopen maand. De eerste echte start wordt nu gemaakt door dj Donnie. In zijn eigen stijl en naar zijn eigen creativiteit draait hij Striktly 50/50 salsa & bachata.

Wie zijn de 010 All Star Salsa dj’s

Als je een dj bent uit Rotterdam, ben je dan onderdeel van de 010 dj’s? Nee, deze naam is bedacht toen dj Bas de groep in 2013 bij elkaar heeft gebracht. Des tijds tien man sterk, bestaande uit; Rojo, Carlos, Chuck, Donnie, Pepez, Roggy, Jerry & Bjorn en niet te vergeten Bas en Chico die helaas te vroeg zijn heengegaan.

“We hebben elkaar leren kennen in de Salsa scene en zijn op verschillende momenten begonnen met dj-en. Het is met name dj Bas geweest die de groep bij elkaar heeft gebracht en daaruit is een hechte band ontstaan. Al snel ontstond het idee om gezamenlijk een Salsa feest te geven, alleen hadden we nog een naam nodig. We hebben er niet lang over moeten nadenken, het moest simpel en duidelijk zijn, 010 Salsa dj’s.” – Donnie

Waarom bestaat deze groep?

Donnie: “Salsa muziek draaien is gewoon heerlijk, elke avond is anders, elke locatie is ook anders. We maken daarom nooit een playlist, we laten het publiek bepalen hoe de avond verloopt en hoe onze creativiteit zich ontwikkelt. Natuurlijk hebben we nummers, vooral nieuwe, die we graag willen laten horen, maar wel op het juiste moment. Zoals dansers genieten van de muziek, genieten wij van de dansers!”

Wat te verwachten van deze samenwerking?

Iedere Striktly Sunday een andere dj. De ene keer één van de 010 All Star Salsa dj’s en de andere keer één van de vetrouwde Striktly dj’s.

Daarnaast een rijkere aanvulling op de salsa agenda voor de dansers. Striktly Sunday én Dizzy Salsa Groove toffe concepten die naast elkaar kunnen bestaan. En door de langere termijn boekingen van de 010 All Star Salsa dj’s bij Striktly Sunday, verwachten we onderling vooral kwalitatieve aandacht, plezier en groei te beleven.

Agenda

  • Dizzy Salsa Groove, klik hier voor details de laatste events
  • Striktly Sunday, klik hier details voor de laatste events
salsa in 't Klooster

Salsa en bachata in ’t Klooster Rotterdam Zuid

Categorieën

  • Achtergrondinformatie
  • Algemeen
  • Geen categorie
  • Nieuws