Loading...
Striktly

Blog

Veranderingen in het DJ team

Er komt een verandering in het vaste dj team van Striktly: dj Arvan Sens gaat er helaas uit.. En dj Kelly komt erbij!

DJ Arvan Sens

Te beginnen bij Arjan, onze rots in de branding, energiegever en de eerste dj bij Striktly.

Op een dinsdagavond draaien en woensdag weer scherp op de werkvloer staan heeft hij bijna drie jaar volgehouden. Inmiddels heeft hij ook vele mooie boekingen in het weekend en is het tijd voor een nieuw werk-prive balans.

Met pijn en moeite heeft Arjan er daarom voor gekozen om niet meer door de weeks te draaien. Misschien af en toe. Maar niet meer standaard in het team. Hij zal daardoor wel meer op de dansvloer te vinden zijn en vast ook bij speciale gelegenheden.

Arjan heeft zijn debuut als dj gemaakt op 26 april 2016 bij Striktly Evolution, Koningsdag editie. Daarna heeft hij veel kilometers gemaakt en is hij nu wekelijks op diverse feesten in het land te vinden. Lees hier hoe hij is begonnen.

Arjan we gaan je missen! Mega bedankt voor jouw inzet, trouble-shoot, nieuwste (sensual) nummers en heerlijke dansavonden.

DJ Kelly GR

Dj Kelly GR versterkt het team!

Voor de trouwe volgers, ze won net niet van Virgil El Gigante, tijdens de DJ Contest. Enkele jaren geleden door ons georganiseerd om het team uit te breiden.Β Virgil werd de resident DJ. Maar Kelly heeft zich aan ons bewezen, het publiek vond haar geweldig en zo hebben we later samengewerkt bij MAXIMO.

Misschien ken je haar niet van achter de draaitafels maar als professionele danseres. In 2017 stond ze bij Striktly op het podium samen met Ahinama.

Met haar kennis van muziek, brede collectie, positieve uitstraling en professionele houding weten wij zeker dat ze jou een geweldige dansavond kan bezorgen.

Haar eerste draaiset is morgen! Tegelijk met de eerste outdoor editie van de tien op het plein! Moedig haar aan, heet haar welkom. Je zult meer van haar gaan horen en zien.

Kelly, van harte welkom in het team!

Ahinama bij Striktly ‘Silo september 2017
Dj Arvan Sens bij Striktly ‘Silo september 2017

Comment

  1. Ursula Ho Kong You schreef:

    Ik heb altijd genoten van je heerlijke muziek. Maar ik zie je vaker op de dans vloer, dus ik kan altijd een dansje met je dansen 🎢🎢🎢🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Bekijk info
  • E-mail info@striktly.nl
  • Address Stadhuisplein 19 3012 AR Rotterdam (Elke Dinsdag)
  • Bekijk op map

Contact

Neem contact met ons op